Харесвате ли перли? Или смятате, че са скучни? Днес ще ви променим мнението, ако е така. И дори няма да ви се налага да носите бижута. Те ще са на друго, малко по-необичайно, но много ефектно място.

Напоследък перлите са навсякъде. Най-вече пришити върху добрия, стар деним. Само една перлена яка или ревери ще преобразят обикновеното ви яке в шикозна дреха. И не, вече лъскавите дрехи не се носят само вечер – съвсем спокойно можете да си разходите обшитите с лъскави камъчета дрехи и през деня.

Предимството на освежаването на дрехата с камъни е и, че можете да я съживите, ако са ? били захабени ръкавите, например или пък сте направили петно на любимото си яке, панталон или блуза.

Можете да работите по шаблон за фигури, а може и просто да пръснете мънистата из цялата дреха. И не бива да се ограничавате само до класическия вид перла – можете да експериментирате с различни цветове, големини, а защо не и с лъскави камъчета между тях.

И за самото обшиване не трябва да се притеснявате – не е кой знае каква философия подреждането на мънистата върху дрехата. Въпреки че не смятаме, че са нужни кой знае какви указания за шева, ето няколко снимки:

По-надолу сме подбрали невероятно красиви предложения – разгледайте ги и грабвайте иглата и конеца.

източик: 1001idei.com