С идването на септември, колкото и да не ни се иска, навлизаме в есенният сезон. Въпреки, че времето все още е много горещо, вечер усещаме вятъра, предвестник на есента.Дрехите, които най-често ни правят компания в този преходен сезон са: жилетки и тънки пуловери, сака, дънковите якета, които започнаха да навлизат в живота ни лека полека. Ето няколко съвета за пазаруване, които са подходящи както за този сезон, но и като цяло …

Разбира се, има някои точки, на които трябва да обърнете внимание, докато пазарувате. Вместо да харчите голяма сума пари за дрехи, може просто да пазарувате подходящите такива.

Първото нещо, което трябва да направите, е да проверите какво имате. Как можете да използвате летните си дрехи през есента?

1.Може да използвате все още летният си гардероб като база на визията ви.Как става това?Просто отваряте гардероба си и определяте коя цветова гама преобладава.На база това си купувате жилетка в подходящ цвят, която може лесно да се съчетае с всичко в гардероба ви.На същият принцип може да действате със сакото и разбира се задължителното дънково яке за всеки дамски и мъжки гардероб.

2.Разгледайте всичко, което сте купили от предходната година, преди да се отправите на шопинг и да купите нови дрехи.

Сигурна съм, че много от тях все още могат да се носят и сте им се радвали, докато сте пазарували. Преди да се омагьосате от новите колекции, които вече се появяват по витрините на магазините, преценете какво имате.

Ако наистина имате нужда от нови попълнения в гардероба си, то първо проверете в интернет.Все още в някои сайтове има разпродажби и могат да бъдат открити добри попадения.

3.Продайте или дарете това, което смятате, че няма да носите повече.По този начин ще дадете втори шанс на дрехите си и няма да се затрупвате излишно с ненужни неща.

Стилна и цветна есен 🙂

източник: