В продължение на 1 месец през есента на 2022 бяха представени множество колекции по време на седмиците на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. Очаква ни една цветен, блестящ, провокативен и вдъхновяващ сезон!Ето, какво изпъква като тенденции:

ПЛЕТИВА НА ЕДНА КУКА

Може да се срещне под формата на топ, рокля или пола.Придава романтична нотка и закачка на визията.

ФЛОРАЛНИ ДЕСЕНИ

Обикновено в дамската мода, през всеки сезон преобладават десените на цветя под всякаква форма и големина.Характерното за този сезон е, че са под 3D форма.

ДЕНИМ

Денимът, който беше актуален и миналата година продължава да властва и този сезон.Цялостната деним визия също е супер актуална, както и пачуърк стила.Тъй като хубавият деним е памучна материя, тя е изключително подходяща за сезон пролет-лято.

ШИК И БЛЯСЪК

Шик под формата на леки и бляскави материи, които добавят секси нотка към вечерните рокли.

ПРОЗРАЧНИ  И  ЕФИРНИ  МАТЕРИИ

Полупрозрачните рокли, поли и топове ще поемат кормилото през пролетта.

ОМБРЕ

Какво е лято без красиви залези…Ще можем да се насладим на тази тенденция през сезона пролет/лято.

НЕОНОВИ  ЦВЕТОВЕ

Ярки, няаситени и привличащи вниманието.Това са неоновото синьо, жълто и зелено, цветове, с които няма да останете незабелязани!

РЕСНИ

За една раздвижена, модерна и бохемска визия ще ни помогнат ресните този сезон, които са като продължение на така актуалната от миналият сезон – пера.

КАРГО  ПАНТАЛОНИ

Първоначално изработвани за нуждите на армията по време на войните през ХХ-ти век, а по-късно ползвани и като работно облекло, този сезон се завръщат като един от трендовете на сезона под формата на  спортно-елегантни дамски панталони.

Не забравяйте, тенденциите са преходни, но стилът вечен!Изберете тази, която отразява и пасва на вашият стил! 🙂

източник:

Stylish with Seni

снимки:интернет