украса

Може би вече сте украсили дома си за повече настроение имайки в предвид настоящата ситуация, но това не пречи да създадете заедно със семейството си още празнично настроение с лесните идеи, които съм ви приготвила. 🙂 Какво ще ви е необходимо?Добро настроение, щипка ентусиазъм и творчески дух  Постарала съм се да избера наистина идеи, които са с подръчни материали и резулататът ще предизвика усмивка на лицето ви.

Нека започнем…с вратите.Да, те са първото нещо, което виждат гостите, дори и ние всеки ден.Необходимите материали тук са ленти, панделки, цветно блокче, ножица и лепило.Ето и идеите:

Продължаваме с вратата като главен герой, но минаваме на нещо много традиционно, красиво и цветно, а имено венците за врати.Тук имаме голямо разнообразие и необходимите материали са различни като хартия, вестници, метална закачалка и топки за украса, текстилна лента и конец, клонка от елха до шапки и ръкавици 

Нестандартна елха от гирлянди, лампички, снимки, тел и въже.

Главните герои при следващата идея са ножицата и хартията.Вестници, списания, цветна хартия…всичко което имате налично в дома ще ви сърши работа 🙂

За следващото творение ви трябва рамка за снимки, лепило, клонки, топки, панделки и креативност.

Да бъде светлина  Тук любимо ми е снежния човек от аквариуми 

Накрая оставих категорията, която ми е най на сърце-свещите, като ако имате малки дечица ви препоръчвам да ползвате изкуствените свещи с пламък.Свещите носят уют, топлина и една приказност на всяко пространство в, което се намират. 

Идеята тук е не да създадете нещо перфектно, а нещо заедно! Най-красиви са спомените, когато си се забавлявал с усмивка! 

източник:

снимки:Pinterest