Pantone вече публикува своите прогнози за есенно-зимните тенденции при цветовете след Седмиците на модата в Ню Йорк и Лондон.

Нека да се запознаем с част от цветовата палитра есен/зима 2020-2021.Разгледайте я и се насладете на богатото разнообразие от нюанси! 🙂

Pantone 17-1349 Exuberance

Pantone описва този цвят, като:„положителен и енергичен цвят, който дава оживено и щастливо послание“, който е и в пълна хармония с природата на есента. Този топъл и богат оранжев тон, който не е прекалено ярък, но има известна дълбочина предлага стилна и много хармонична комбинация с земните цветове: кафяво и червено.

 

Pantone 19-4057 True Blue

Този цвят, който има изключително студен и спокоен тон, Pantone определя с думи като надежден, лоялен и честен, определя го като цвят, който вдъхва уважение и доверие. Следователно този цвят може да се счита за по-умерен, така че би било изключително добър и логичен избор за професионално и офис облекло.

Pantone 14-0647 Celery

Това е един от най-деликатните цветове Pantone за есента на 2020 г. и аз определено съм от феновете на този нежен цвят.

Pantone 19-1662 Samba

 Според Pantone, въпреки че Samba е възхитителен и чувствен червен подтон, той носи усещане на зрялост.Все още я има сексуалната привлекателност, която е толкова присъща на червените нюанси, но с една елегантност, благодарение на тъмнината и дълбочината си.

Pantone 19-0622 Military Olive

Pantone описа този топъл и дълбок нюанс на зеленото като тон, който изразява безстрашие и дисциплина със „силно и твърдо“ чувство.

Pantone 17-1225 Tawny Birch

Този розов тон е почти неутрален, с дървесно усещане, но отчетлива женска енергия. За Pantone този цвят носи уют, който го прави чудесно допълнение към цветните тенденции за есента на 2020 година.

Pantone 18-5338 Ultramarine Green

Този дълбок, жив синьо-зелен тон е елегантен, но поразителен.Pantone го описва като излъчващ „самоувереност и уравновесеност“, а за мен това е цвят с много изтънченост и дързост.

Pantone 17-1562 Mandarin Red

Това ярко, топло червено беше описано от Pantone като „провокативно“, за което казваме, че не бихме искали ярко червено по друг начин!

Кой цвят отразява вашата есен? 🙂

източник:

снимки:Vogue, интернет