Вибрацията в квантовата физика означава, че всичко е енергия. Ние сме жизнени същества на определени честоти. Всяка вибрация е еквивалентна на чувство и в света „Вибрационен“ има само два вида вибрации, положителни и отрицателни. Всяко чувство ви кара да излъчвате вибрация, която може да бъде положителна или отрицателна.

1-ви – * мисли * Всяка мисъл излъчва честота към Вселената и тази честота се връща към началото, така че в случай, че имате негативни мисли, обезсърчение, тъга, гняв, страх, всичко това се връща при вас. Ето защо е толкова важно да се грижите за качеството на мислите си и да се научите как да култивирате повече положителни мисли.

2-ро – * компаниите * Хората около вас влияят пряко на вашата вибрационна честота. Ако се обградите с щастливи, позитивни и решителни хора, вие също ще влезете в тази вибрация. Сега, ако се обградите с хора, които се оплакват, клюкарстват и песимисти, бъдете внимателни! Всъщност те могат да намалят честотата ви и следователно да ви попречат да използвате закона за привличането във ваша полза.

3-ти – *музиката* Музиката е много мощна. Ако слушате само музика, която говори за смърт, предателство, тъга, изоставяне, всичко това ще попречи на това, което чувствате. Обърнете внимание на текстовете на музиката, която слушате, това може да намали честотата на вибрациите ви. И запомнете: вие привличате точно това, което чувствате в живота си.

4-ти – * нещата, които гледаш * Когато гледате програми, които се занимават с нещастия, мъртви, предателства и т.н. Мозъкът ви приема това като реалност и освобождава цяла химия в тялото ви, която влияе на честотата на вибрациите ви. Погледнете нещата, които ви карат да се чувствате добре и ви помага да вибрира с по-висока честота.

5-ти – * атмосферата * Независимо дали сте у дома или на работа, ако прекарвате много време в разхвърляна и мръсна среда, това също ще повлияе на честотата на вибрациите ви. Подобрете това, което ви заобикаля, организирайте и почистете вашата среда. Покажете на Вселената, че сте годни да получите много повече. Погрижете се за това, което вече имате!

6-ти – * ДУМАТА * Ако твърдите или говорите погрешно за неща и хора, това се отразява на честотата на вибрациите ви. За да поддържате честотата си висока, е важно да премахнете навика да се оплаквате и да говорите лошо за другите. Така че избягвайте драмата и тормоза. Поемете своята отговорност за избора на живота си!

7-ми – * БЛАГОДАРНОСТ * Благодарността влияе положително на честотата на вибрациите ви. Това е навик, който трябва да интегрирате сега в живота си. Започнете да благодарите за всичко, за добрите неща и това, което смятате за лошо, благодаря ви за всички преживявания, които сте преживели. Благодарността отваря вратата добрите неща да се случват положително в живота ви.

Източник:School of Life Bg

Via Karel Novotny

Via Anna Lazarova